Kesätyöt kaudelle 2021

Kiitos kaikille kesätöistä kiinnostuneille!

Kesätyöpaikat kukka- ja marjamyyntiin on nyt täytetty.

Avoimia paikkoja marjatilalle mm. mansikanpoimintaan saattaa vielä tulla, kunhan kesän työjärjestelyt päivittyvät.

Tutustu hakuohjeisiin ja täytä hakulomake

Tuoreet marjat suoraan marjatilaltamme valmiiksi poimittuina tai itse poimien

Marjatilamme on suoramyyntitila. Kaikkia marjojamme on saatavilla vasta poimittuina suoraan tilalta, mansikoita on myös mahdollista tulla poimimaan itse.

Viuhan tilamyynnin lisäksi meillä on useita Marja Kesäpiha -marjamyymälöitä toreilla ja markettien yhteydessä Valkeakoskella sekä lähikunnissa ja -kaupungeissa. Näissä myyntipisteissä on tarjolla oman tilamme marjojen lisäksi muitakin suomalaisia puutarha- ja metsämarjoja.

Marjamyymälät

Makeat mansikat ja muut kesän marjaherkut Valkeakoskelta

Marjatilamme Kesäpihan Puutarha sijaitsee vehreissä maalaismaisemissa Viuhassa, Sääksmäen tuntumassa.

Viljelemme mansikoita, vadelmia, karhunvatukoita, pensasmustikoita ja herukoita. Olemme viljelytavoiltamme vihreämpi, uuden sukupolven marjatila. Viljelemme marjoja sekä avomaalla että yhä suuremmassa määrin kasvutunneleissa. Tunneliviljely mahdollistaa laadukkaamman sadon ja pitemmän satokauden sekä luonnonmukaisen kasvinsuojelun. Marjanviljelyä lähellä, laadukkaasti ja luontoa säästäen - nämä ovat olleet keskeiset periaatteemme marjatilamme perustamisesta lähtien.

Marjatila
kesäkukkamyymälä

Tervetuloa kesäkukkamyymälöidemme kukkatarhaan

ja selaamaan kukkavalikoimaa verkkokaupassamme!

Kukka Kesäpihalta kesän kauneimmat kukat pihalle ja parvekkeelle

Kukka Kesäpiha -myymälöissämme on tarjolla laaja valikoima kauniita, laadukkaita ja edullisia kesäkukkia. Taimet, kukat ja amppelit tulevat meille suoraan pitkäaikaisilta yhteistyökumppaneiltamme, pääosin kotimaisilta puutarhoilta, joissa niillä on ihanteelliset kasvuolosuhteet alusta alkaen. Pidämme kukista hyvää huolta myös omissa myymälöissämme. Hoidamme, kastelemme ja ravitsemme niitä, jotta ne olisivat ostohetkellä parhaimmillaan, valmiina kasvamaan ja kukoistamaan myös sinun puutarhassasi. Kukkamyymälöistämme saat myös mullat ja lannoitteet sekä hoito-ohjeet kesäkukillesi.


Uudessa Kukka Kesäpiha -verkkokaupassamme voit tehdä kesäkukkaostokset vaivattomasti kotonasi juuri silloin, kun sinulle sopii. Verkkokaupassa on myynnissä lähes sama valikoima kukkia kuin myymälöissäkin, samoin mullat ja lannoitteet. Ostokset voit joko noutaa valitsemastasi myymälästä tai tilata niille kotiinkuljetuksen. Asiointi verkkokaupassamme on helppoa ja turvallista.

Kukkamyymälät

 

Kesätyöt 2021

KIITOS KAIKILLE KESÄTÖISTÄ KIINNOSTUNEILLE!

Kesätyöpaikat kukka- ja marjamyyntiin on nyt täytetty.

Avoimia paikkoja marjatilalle mm. mansikanpoimintaan saattaa vielä tulla, kunhan kesän työjärjestelyt päivittyvät.

Lue hakuohjeet ja täytä hakulomake

 

 

Kesäkukkien verkkokauppa 2020

KESÄKUKKIEN VERKKOKAUPPA ON SULJETTU TOISTAISEKSI

Kiitos kaikille asiakkaillemme kesäkaudesta 2020.


Tarkempaa tietoa verkkokaupasta löytyy täältä

  • yhteystiedot
  • tilaus- ja toimitusehdot
  • maksaminen

Verkkokaupan näkymää selailemalla voit seurata myös kukkamyymälöidemme kesäkukkavalikoiman täydentymistä kevään edetessä kesää kohti.