Kukka Kesäpihan verkkokauppa

Olemme suunnitelleet verkkokaupan perustamista jo joitakin vuosia ja nyt sen vihdoin saimme aikaiseksi tämän kevään kukkamyyntiin. Koronaviruksen aiheuttamien liikkumis- ym. rajoitusten vuoksi katsoimme sen olevan erityisen tarpeellinen ja ajankohtainen. Verkkokauppa tarjoaa helpon ja turvallisen tavan ostaa kukkia kaikille ja erityisesti heille, joiden on vaikea päästä asioimaan kukkamyymälöissämme. Verkkokaupassa voi tehdä ostoksia ilman, että asiakkaan tarvitsee poistua kotoaan, ostosten kotiinkuljetuksen hoitaa oma myyntitiimimme.


YHTEYSTIEDOT

Verkkokaupan nimi on sama kuin kukkamyymälöidemme eli Kukka Kesäpiha

verkko-osoite kesapiha.ekaupat.fi

asiakaspalvelun sähköposti kukka@kesapiha.fi

asiakaspalvelun puhelin 0413 189550


Tarkemmat ajankohtaiset tiedot verkkokaupan kukkavalikoimasta, tarjouksista, toimituksista ym. päivitämme Kesäpihan Puutarhan Facebook ja Instagram sivuille


TUOTTEET

Verkkokaupassa on myynnissä samoja kukkia kuin kukkamyymälöissämme. Hinnat ovat samat, mutta kukkien laji- ja värilajitelma voi olla pienempi. Verkkokaupassa voi ostaa myös kesäkukkamultaa ja lannoitteita.


TOIMITUS

Ostoksille voi tilata kotiinkuljetuksen tai ne voi noutaa jostakin kukkamyymälästämme. Partolan kukkamyymälästä tilauksen voi noutaa kaikkina viikonpäivinä, joina myymälä on auki. Tilaukset muihin noutopisteisiin ja kotiinkuljetus toimivat neljänä päivänä viikossa: tiistaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin. Jos tilauksen tekee ennen klo 14, toimitus yleensä onnistuu jo seuraavana mahdollisena toimituspäivänä. Toimituspäivä kotiinkuljetukselle tai noudolle valitaan verkkokaupan kassalla tilausta tehtäessä.


MAKSAMINEN

Tilaukset käsittely- ja kuljetuskuluineen maksetaan ennakkoon verkkokaupassa, joten myymälästä noudettaessa tai kotiinkuljetuksen yhteydessä ei tarvitse käsitellä käteistä rahaa tai maksukorttia. Jos ostokset noudetaan jostakin kukkamyymälästämme, tilaukselle ei ole minimihintarajaa. Partolan kukkamyymälästä nouto on ilmainen, muista kukkamyymälöistä noudettaviin tilauksiin lisätään käsittelymaksu 3 €. Jos tilaukselle haluaa kotiinkuljetuksen, kukkaostosten arvon pitää olla vähintään 25 € ja lisäksi tulee kuljetusmaksu. Kotiinkuljetuksen hinta on 9 € lähialueelle eli n 5 km säteellä Partolan (keskusvarasto)myymälästä, muille alueille 15 €.


Maksuvaihtoehtoina verkkokaupassa ovat verkkopankki, luottokortti ja lasku.


YLEISET TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Katso ekaupat-verkkokauppasivuston yleiset tilaus- ja toimitusehdot täältä
0